Op de beurs

 

Deutschland ist Messeland. 

Wereldwijd is Duitsland de nummer 1 onder de beurzenstandplaatsen. Tweederde van de prominente beurzen vinden in Duitsland plaats. Meer informatie over de  Messestandort Deutschland vind je bij de Nederlands-Duitse Handelskamer.

 

Met een training Messe & Marketing haal je meer rendement uit je stand op de beurs in Duitsland.

Net als reclame en social media maakt je aanwezigheid op de beurs in Duitsland een andere indruk dan in Nederland. Tijdens de training Messe & Marketing behandelen we het gedrag en de indrukken van Duitse beursbezoekers. Ik leer je medewerkers hoe je hierop inspeelt om meer en betere contacten legt.

De standmedewerkers vertegenwoordigen je bedrijf. Met de training Messe & Marketing bereid ik ze goed voor op hen optreden bij beurzen zodat zij kwalitatieve contacten leggen met bezoekers.

 

De training geef ik graag in het Nederlands. Om ook het Duits van je medewerkers op te frissen kan ik de training ook (gedeeltelijk) met voertaal Duits houden. Wanneer we de doeltaal Duits als voertaal gebruiken, leer je er snel soepeler mee omgaan.

 

Mehr Info bei Maria Stratemeier

+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com

Zakelijk Duits: handeln auf deutsch

Tags: