verhuizing naar Duitsland

Naar Duitsland!

Wij gaan verhuizen naar Duitsland. Vanaf mei ga ik wonen en werken op het land. Op drie uur rijden vanaf Utrecht, langs de A44 tussen Dortmund en Kassel, ligt het dorpje Borlinghausen. Buiten het dorp staat de voormalige boerderij van mijn grootouders. Het woonhuis laten we nu opknappen.

Terug van weggeweest

Over de groene heuvels is het lekker wandelen. Ik heb vijftien jaar op andere plekken gewoond en kwam vooral met vakanties en feestdagen naar Ostwestfalen. Het locale netwerk aan buren, ondernemers, winkels en dienstverleners is me goed bekend omdat mijn familie hier doorgaans gewoond heeft.

 

Meerdaagse training Zakelijk Duits: onderdompelen

Mijn meerdaagse maatwerktrainingen Zakelijk Duits geef ik in een kleinschalig vergadercentrum met een typisch Duitse lunch- en koffieplek. In de ochtenden trainen we binnen of buiten, lekker ondergedompeld onder de Duitsers. ’s Middags passen de cursisten hun vaardigheden toe bij een stadswandeling of bedrijfsbezoek. De locale horeca en de bossen en parks zorgen voor een verrukkelijk en ontspannen verblijf in Duitsland.

 

Meer info, training en advies

Maria Stratemeier
+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com
Zakelijk Duits – handeln auf deutsch 

 

 

Tags: