Podcast Duits Nederlands business zakendoen

Nederlands-Duitse podcast

Ken jij de Nederlands-Duitse podcast LEKKER Anders van AHA 24×7?

Gisteravond luisterde ik naar een geweldig gesprek: Anouk sprak met Roel Westra en Maik Mandemaker over NL in business — jouw gids in internationaal zakendoen. In hun gesprek draait alles om de Duitse manier van zakendoen. Dit is precies, wat ik preek aan welke individuele cursist. Luister naar deze aflevering! Graag meerdere keren. Tot je de kennis over Duitse mentaliteit écht kan toepassen in jouw relatie met Duitse zakenlui.

Podcast: LEKKER Anders

Anouk Ellen Susan interviewt Nederlanders die in Duitsland actief zijn. Haar gesprekken met ondernemers zijn boeiend. Hier en daar wordt er Duits gesproken in de podcast. Alles is heel makkelijk te verstaan en te begrijpen.

Duitsers in Nederland. Nederlanders in Duitsland.

In alle voorbeelden en verhalen hoor je de verschillen in Duitse en Nederlandse mentaliteit. Geweldig! Dit is precies wat zakenlui van elkaar moeten weten, begrijpen, toepassen. Je krijgt van beide werelden iets te horen. Anouks gesprekspartners zijn bezig met bedrijfsleven, cultuur, maatschappij, politiek, sport, media …

Van harte aanbevolen!

Podcast ‘LEKKER anders’: in gesprek met Maik Mandemaker en Roel Westra van NL in Business

 

Vragen?

Heb je vragen over de Duitse mentaliteit?

Over de afstandelijke Duitse manier van zakendoen?

Over degelijkheid? Misverstanden? Gewoontes? Pünktlichkeit?

Laat het dan graag aan me weten.

Jouw individuele vraag beantwoord ik via mail of telefoon.

 

Meer info, training en advies

Maria Stratemeier
+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com
Zakelijk Duits – handeln auf deutsch 

 

Tags: