podcast Das Sprachbüro over Zakelijk Duits

Podcast van Mirjam Hausmann en Alexandra Koch

Een Duitse podcast maar dan over Duitse dingetjes die Nederlanders boeien? In goed verstaanbaar Duits?

Hij bestaat!

 

Das Sprachbüro — een podcast over zakelijk Duits

Mijn collega’s Mirjam Hausmann en Alexandra Koch voeren gesprekken over zakelijk Duits. De ene keer gaat het over valse vrienden. Dan luister ik naar een uitzending over de Duitse mentaliteit en taal in verschillende bondslanden. Een andere keer hebben zij het over de Duits “Sie”. Allemaal is het goed te volgen voor Nederlanders die Duits leren. In echte maar duidelijk Duitse verwoordingen. De podcast van Alexandra en Mirjam heet “Das Sprachbüro”.

 

Wie zijn de hosts?

Beide dames zijn moedertalige Duitsers en werken al jaren in Nederland. Zij verzorgen vertalingen en geven trainingen voor particulieren en bedrijven. Waar Nederlanders die Duits leren op moet letten, weten zij dus uitstekend.

 

Maria’s oordeel

Ik ben blij met deze nieuwe podcast en ga hem aanbevelen aan al mijn Nederlandse cursisten en klanten. En aan mijn Nederlandse vrienden en zwagers.

Luister eens naar “Das Sprachbüro”, de podcast van Alexandra Koch en Mirjam Hausmann. Je vindt hem bij jouw favoriete podcast-dienst of via de site van Mirjams bedrijf TaalKrachtig of via de site van Alexandra Koch.

 

Meer geschikte podcasts in het Duits

Duitse podcasts voor jou: aanbevelingen van de Duitse openbare omroep

De Nederlands-Duits podcast “Lekker anders”

 

 

Meer info, training en advies

 

Maria Stratemeier
info@MariaStratemeier.com
Zakelijk Duits – handeln auf deutsch