op de Duitse beurs

Messe & Marketing

Op een Duitse beurs gaat u uw bedrijf presenteren. U hebt veel geld geïnvesteerd in die stand op de Duitse beurs. Bereid uw standmedewerkers dan ook goed voor, zodat ze uw bedrijf adequaat vertegenwoordigen.

Met mijn training Messe & Marketing haalt u meer rendement uit uw stand op de beurs in Duitsland.

Hoe komt u over bij de Duitsers?

Net als reclame en social media maakt uw beursstand in Duitsland een andere indruk dan in Nederland. Met de training Messe & Marketing behandelen we het gedrag en de indrukken van Duitse beursbezoekers, hoe u hierop inspeelt en uiteindelijk meer en betere contacten legt.

De standmedewerkers vertegenwoordigen uw bedrijf. De training Messe & Marketing bereidt ze goed voor op hun optreden bij beurzen. Zo kunnen zij kwalitatief betere contacten leggen met bezoekers – uw zakenpartners in Duitsland. Daarbij presenteren zij uw bedrijf op de Duitse beurs.

De training kan ik in het Nederlands houden. Om ook het Duits van uw medewerkers op te frissen, geef ik de training graag (gedeeltelijk) in het Duits. Wanneer we de doeltaal Duits als voertaal gebruiken, gaan de deelnemers er al snel soepeler mee om.

 Meer informatie?
Vraag Maria!

+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com

Zakelijk Duits: handeln auf Deutsch