contact met Maria Stratemeier

Na de beurs in Duitsland

Uw stand op de beurs — auf der Messe 

Was de beurs succesvol? Moelijk om nu al te bepalen. U hebt veel geld geïnvesteerd in de stand op de beurs. De afgelopen dagen hebt u vast veel Duitstalige geïnteresseerden gesproken. Maar hoe worden zij uw klanten? Prospects in Duitsland. Hoe pak je het contact op?

 

 

Contacten en prospects ordenen — Nachbereitung

Zakendoen werkt in Duitsland nèt iets anders dan in Nederland. Met respect voor de zakelijke omgangsvormen communiceert u succesvol. Maar kent u de mentaliteit en taal goed genoeg om erop in te spelen?

U bent met veel mensen in gesprek geweest de afgelopen dagen. Van prospects wilt u nu klanten maken. Ik help u de ontmoetingen te structureren en zorg voor goed contact met Duitse relaties.

 

 

En dan nu doorpakken! — Nachfassen! 

Als vervolg op de beurs moet er nu een hoop gebeuren:

  • Duitse contacten mailen
  • toelichting en brochures opsturen met een bijpassende brief
  • prospects in Duitsland bellen

Laat het over aan mij!

 

 

Maria Stratemeier handelt auf Deutsch – professionele en betrouwbare steun

Mijn Maria Stratemeierkennis van de Duitse taal, cultuur en bedrijfsleven gebruik ik om uw nieuwe Duitstalige contacten succesvol te maken. Met Zakelijk Duits begeleid ik Nederlanders en hun zaken op de Duitse markt.

In mijn jeugd stond het Duitse familiebedrijf van mijn ouders centraal. Het Duitse zakenleven werd me zo met de paplepel ingegoten. In Beieren heb ik Duitse taal en cultuur gestudeerd. Daaarnaast liep ik stages en opleidingen in het buitenland. Sinds 2010 woon en werk ik in Utrecht.

 

 

Fragen kostet nichts – neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Maria Stratemeier
+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com
Zakelijk Duits – handeln auf deutsch