voorbereiden op beurs in Duitsland

Vóór de beurs in Duitsland

Op een beurs in Duitsland gaat u uw bedrijf presenteren. U hebt veel geld geïnvesteerd in die stand op de Duitse beurs. Bereid uw standmedewerkers dan ook goed voor, zodat ze uw bedrijf adequaat vertegenwoordigen.

Met mijn training Messe & Marketing haalt u meer rendement uit uw stand op de beurs in Duitsland.

Hoe komt u over bij de Duitsers?

Net als reclame en social media maakt uw beursstand in Duitsland een andere indruk dan in Nederland. Met de training Messe & Marketing behandelen we het gedrag en de indrukken van Duitse beursbezoekers, hoe u hierop inspeelt en uiteindelijk meer en betere contacten legt.

De standmedewerkers vertegenwoordigen uw bedrijf. De training Vóór de beurs in Duitsland bereidt ze goed voor op hun optreden bij beurzen. Zo kunnen zij kwalitatief betere contacten leggen met bezoekers – uw zakenpartners in Duitsland. Daarbij presenteren zij uw bedrijf op de beurs in Duitsland.

De training kan ik in het Nederlands houden. Om ook het Duits van uw medewerkers op te frissen, geef ik de training graag (gedeeltelijk) in het Duits. Wanneer we de doeltaal Duits als voertaal gebruiken, gaan de deelnemers er al snel soepeler mee om.

Wanneer gaat u naar een beurs in Duitsland?
Welke ervaringen heeft u op de Duitse markt?
Welke doelen heeft u voor uw bezoek aan de beurs in Duitsland?

Meer informatie?
Vraag Maria!

U bent al terug van een beurs in Duitsland? Pak het contact met prospects en partners goed op! Lees hoe op Marketing Duits > Na de Duitse beurs.