Duitse mails schrijven

Duitse mails schrijven

Voor uw bedrijf wilt u Duitse mails schrijven. Ook in Duitsland gebruikt men steeds meer e-mail en gaat het steeds sneller.

 

Voorkom fouten bij het schrijven van Duitse mails

Maar let op: vormen en grammatica kunt u niet achterwege laten. De passende aanhef, beleefde en formele uitdrukkingen, veel bitte en danke zijn cruciaal voor het succes van uw mails en brieven aan Duitse zakenpartners.

 

Inhoud van de training Duitse mails schrijven: 

Bij de training Duitse mails schrijven behandelen wij woordenschat, grammatica en verwoording – op een zakelijk niveau.

– Woorden transporteren betekenis en beleefdheid. We breiden uw woordenschat uit met specifieke vaktermen. Deze vullen we aan met een hoffelijke klank en leren meteen meer over zakelijke Duitse omgangsvormen. Zo nemen uw Duitse partners uw woorden serieus.

– Structuur van de Duitse taal. Wij herhalen de grammatica die u nodig hebt. Dan passen we de regels toe op uw eigen brieven en mails. “Form follows function.” Duitse grammatica passen wij toe. Zo nodig herhalen en gebruiken wij ook de rijtjes die u op school wellicht hebt moeten leren.

– Verwoording is de compositie van een tekst. We formuleren uw Duitse brieven en e-mails. Zo maken we uit betekenis, woorden en structuur een informatief geheel.

 

 Meer info over de training Duitse mails schrijven?
Vraag Maria!
+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com