vraag over zakendoen in Duitsland

Vraag over zakendoen in Duitsland

U heeft een vraag over zakendoen in Duitsland. Geweldig!

Liefst hoor ik meteen wat u wilt weten over handel met Duitsland, het Duitse bedrijfsleven, zakendoen met de oosterburen, hun mentaliteit en omgangsvormen. Vragen over de Duitse taal beantwoord ik ook heel graag.

Vragen staat vrij.
Fragen kostet nichts.

 

Bel Maria met uw vraag over zakendoen in Duitsland:  +49 176 24 73 54 48

Of mail: info@MariaStratemeier.com

 

Wat zijn uw doelen op de Duitse markt?

Graag luister ik naar uw situatie, belangstelling en behoefte. Over uw omgang met de Duitse taal en mentaliteit geef ik graag advies.

 

Wat wilt u bereiken?

In een persoonlijk gesprek help ik u vrijblijvend uw leerdoelen te formuleren. Passend bij uw leerstijl verwerft u in een maatwerktraining specifiek wat u nodig hebt. Met uw passie als kapstok ontwikkel ik een training Zakelijk Duits op maat, zodat u efficiënt en effectief leert handeln auf deutsch.

 

Mail of bel Maria:

+49 176 24 73 54 48
info@MariaStratemeier.com